White strips tandblekning

I dagsläget är det många som är måna om sina tänder och vill helst ha vita och fräscha tänder. Men vad är chansen att lyckas nå upp till det önskade resultatet? Kanske har man redan provat diverse tandblekningsprodukter så som tandkrämer som ska ge vitare tänder eller kanske tuggummi som ska göra tänderna vitare om man tuggar på dom hela dagarna. Hur ska man egentligen göra för att hålla sina tänder fria från oönskade fläckar, tandsten, plack eller t.o.m. tandköttssjukdomar?

Det finns många frågor och svaren kanske är få men det finns alternativ och produkter som verkligen kan hjälpa. Om man t.ex. inte är redo att lägga en massa pengar på att gå till tandläkaren för att genomgå en lasertandblekning så kanske man ska ta titt på ”white strips”.

Vad är då White strips

White strips är väldigt små remsor av polyeten. De små bitarna är belagda med en gel som består av olika ämnen som kan motarbeta fläckarna på tänderna och ta bort dom. Tänk på att det finns en del olika märken ute på marknaden så var noga med att välja de bästa och mest kända namnen så att du verkligen får ett resultat.

Hu används tandblekningsstrips?

Det är mycket enkelt att använda tandblekningsstrips. Man tar och applicerar en remsa på de övre tänderna och en andra remsa på de undre tänderna. Se bara till att gelsidan av remsan fäster på tänderna. Låt tandblekningsremsan sitta på i 30 minuter eller den tid som anges på paketet och låt remsorna utöva sin magi för att göra tänderna vita och fina.

Fördelarna med att använda tandblekningsstrips

Det finns ett stort antal olika tandblekningsprodukter tillgängliga på marknaden men varför skiljer sig tandblekningsremsor sig från mängden? Svaret är enkelt och rakt, du kan använda denna produkt var och när du vill. Har du t.ex. bråttom på morgonen till jobbet kan du bara applicera remsorna hemma och ta av dom på jobbet, eller varför inte ha på dig tandblekningsstripsen när du är ute och promenerar, tittar på TV, i duschen eller läser en bok. Detta är alltså ingen produkt du måste spendera en massa tid på.

Tandblekningsstrips är det mest praktiska och effektivaste valet för att få ljusare tänder inte bara på grund av att du kan använda dom när som helst utan även för att dom behåller din munhälsa och gör ingen skada på ditt tandkött.

I dagsläget är troligtvis tandblekningsremsor den bästa hemtandblekningsmetoden på marknaden.