Tandblekning med jordgubbar och apelsin

Att bleka tänderna med jordgubbar eller apelsiner kanske inte är det snabbaste alternativet då det är lite av en säsongsbetonad metod men för folk som vill bleka tänderna på ett säkert och naturligt sätt kan detta helt klart vara ett bra alternativ.

Det är kanske inte så många som har hört talas om denna metod men den fungerar faktiskt, fast man ska veta att det tar längre tid än tandblekningsprodukter som man köper.

Så här gör du:

Ta ett par jordgubbar/apelsinklyftor och skär upp i små bitar. Blanda de uppskurna jordgubbarna/apelsinklyftorna med bakpulver så det blir en kräm. Doppa en tandborste i krämen och borsta dina tänder i 1 till 2 minuter. Lämna kvar krämen på tänderna i 5 minuter efter att du borstat. Borsta med din vanliga tandborste.

Skölj och gör om processen kontinuerligt dagligen eller varje vecka baserat på nödvändighet.

Frukttandblekning

Tandblekning med hjälp av frukter är en metod som i stort alla kan använda sig av. Om man är lite osäker på att prova vanliga tandblekningsprodukter så som laserblekning, tandblekningsgel eller kanske tandblekningspenna borde man definitivt prova detta. Måste man bleka tänderna snabbt så ska man så klart testa någon annan metod men för de personer som har lite tid och bara vill prova sig fram är detta helt klart en tandblekningsmetod man ska testa.